torsdag den 16. november 2017

Vælg miljørigtige lavenergihuse til dig og din familie

Der er en del som du personligt kan gøre for vores globale klima. Det kan nogen gange, være uoverskueligt med alle de forfærdelige ting som sker i verden. Der er hungersnød, krig og klimaudfordringer. Det er uoverskueligt fordi, at vi som mennesker naturligvis gerne vil hjælpe. Men hvordan kan vi hjælpe? Hvordan skal vi hjælpe? Og kan det overhovedet gøre en forskel hvis vi gør?

Spar på samvittighedskvalerne

Når det kommer til klimaudfordringerne i verden kan du gøre en forskel. Og det behøver ikke at være en stor omvæltning eller store beslutninger, som du skal foretage dig for at hjælpe. Det er små ting i din hverdag som kan være en stor hjælp. Du kan starte med at skære ned på dit kødforbrug. Det skal du gøre, da udledningen af drivhusgasser ved kødindustrien er en væsentlig faktor for CO2 udledning. Dette er en lille ting, som du kan gøre i din hverdag. Det er ikke uoverskueligt.

Gør en indsats for vores klima

Udover at vælge at skære ned på dit kødforbrug, kan du også sortere dit skrald korrekt. Det kan du gøre, sådan at de ting som kan genbruges, rent faktisk bliver genbrugt. Dette gælder eksempelvis glas, papir og pap. Ud over det kan du også tage klimaet samt vores miljø med i dine overvejelser, når du skal bygge dit hus. Når du bygger lavenergihuse, belaster du vores miljø på mindste vis. Der er samtidig også en økonomisk gevinst i sidste ende, da du bruger meget mere energi til at eksempelvis varme dit hus op. Du gør altså både noget for dit miljø samtidig med at du vinder økonomisk. Så har du flere penge, til at forsøde din hverdag og være sammen med dem du holder af. Når du går op i vores miljø, går du op i dig selv og din familie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den nye spiller på arbejdsmarkedet: Robotter

I produktionshallen ved Velux i Østbirk blandes lyden af de brummende, selvstyrende robotter med de ansattes arbejdsmusik. Ved vinduesprod...